Pitää olla rohkea ja avoin omille unelmille, sillä ne todella voi käydä toteen

Täysin uusi Aarre särö-perheille.

Lähdin heittämään ajatusta kerhosta ilmoille ja aika nopeasti istuttiin alas ja ruvettiin pohtimaan lisää tätä ideaa. Yllättävää oli se, että kerho käynnistyi jo muutaman viikon kuluttua. Olin aluksi epävarma. Meinasin heittää hanskat tiskiin ja luovuttaa jo ennen kuin ensimmäinen kerhokerta oli alkanut. Olin epävarma tiedoista ja taidoista. En kadu sitä, että kerho pyörähti käyntiin.

Ensimmäisellä kerralla jo kiintymys lapsiin kohtaan kasvoi älypaljon. Viikon aarre oli aarre-kerho. Sitä odotin aina kuin kuuta taivaalta. Se oli paikka jonne meneminen oli tärkeämpää kuin mikää muu! Lapset kasvoi mun mielessä rohkeammaksi ja avoimeksi minua kohtaan. 10-viikkoa me kerhoiltiin. Opin niin lapsista kuin kaikesta maan ja taivaan väliltä. Me leikittiin, askarreltiin, puuhattiin, liikuttiin, leivottiin, herkuteltiin. Mieleeni jäi niin paljon lasten ihania ilmauksia, niitä naurun kyyneliä ja ilonpilkahduksia. Kerho oli aina tunnin mittainen, mutta tuntui, että se olisi kestänyt vajaan vartin. Nopeasti se alkoi ja nopeasti se loppui. Oli vaikein mielin jätettävä aarre-kerho ja palattava omia koulujuttuja hoitelemaan. ❤

Tärkeintä mulle oli se, että lapset viihty, vanhemmat sai hetkeksi hengähtää ja ite nautin joka ikisestä hetkestä, mitään en vaihtaisi. Kaikki oli loppujen lopuksi sen arvoista, että en kadu että sen viestin joulukuussa laittelin! ❤ pitää olla rohkea ja avoin omille unelmille, sillä ne todella voi käydä toteen.
Kirjoittaja Jaana Hämäläinen, 17-vuotias Särö-vapaaehtoinen