Päiväkoti Teemula

Turvallinen ja kodikas päiväkoti Teemula

Tarjoamme päiväkoti Teemulassa varhaiskasvatusta lapsille vauvaiästä aina koulun alkuun asti. Päiväkodissamme toimii kaksi ryhmää. 1-4- vuotiaiden ryhmää kutsumme Pirpanoiksi ja 3–6- vuotiaiden ryhmää Viikareiksi. Lapsista huolehtivat alalle koulutetut, superihanat työntekijät.

Meidän päiväkoti palvelee arkipäivisin kello 7.00- 17.00.

 

Lapsen ja vanhempien toiveita kuunnellen

Pieni päiväkoti mahdollistaa joustavan päiväohjelman ja kodikkaan tunnelman, jossa lapsesi on aikuisen lähellä. Meillä on tilaa ja aikaa liikkumiselle ja leikkimiselle lapsentahtisesti. Meille on erityisen tärkeää kuulla vanhempien toiveita ja ajatuksia oman lapsensa hoidosta ja kasvatuksesta. Siksi teemme tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa. Toimintamme kantava periaate on tehdä se, minkä lupaamme ja yhdessä sovimme. Myös hoitoajat sovitaan perheen tarpeiden mukaan joustavasti.

Arkemme sisältää yhteistyötä opiskelijoiden, vapaaehtoistyöntekijöiden ja eri toimijoiden kanssa. Päiväkotimme lapsilla on mahdollisuus osallistua mm. Lahden musiikkiopiston järjestämään musiikkileikkikouluun hoitopäivän aikana.

Kristillinen arvopohja näkyy toistemme kohtaamisessa

Toimintamme perustana on kristillinen lähimmäisenrakkaus, joka tarkoittaa meille lasten ja perheiden hyvää kohtaamista, kunnioittavaa suhtautumista ja toinen toisellemme sellaisia tekoja, joita itselle toivoisi tehtävän. Kristillinen arvopohja näkyy päiväkotimme ennenkaikkea arjessa, myös pyhäkouluhetkissä, hengellisissä lauluissa ja seurakunnan tilaisuuksiin osallistumisena.

Hakeminen päiväkotiin

Teemulaan on mahdollista hakeutua Lahden kaupungin ja Hollolan kunnan varhaiskasvatuksen palveluseteleillä ja käytössä on myös KELA:n yksityisen hoidon tuki (3-6-vuotiaille lapsille). Hakemuksen voi lähettää sähköpostin liitteenä osoitteeseen tinttu.helander@dila.fi tai toimittaa päiväkodille.

Lukuvuoden 2024-2025 päiväkotipaikat ovat loppuunvaratut (13.5.2024). Voit lähettää hakemuksen sähköpostilla ja jäädä odottamaan vapautuvaa paikkaa.

Varhaiskasvatusmaksu muodostuu Lahden kaupungin tai Hollolan kunnan myöntämästä varhaiskasvatuksen palvelusetelin maksuosuudesta tai yksityisen hoidon tuen maksuosuudesta sekä meidän perimästä 50 euron kuukausittaisesta, lapsikohtaisesta lisämaksusta.

Kuukausimaksu määräytyy tulojen ja sovitun hoitoajan perusteella 25 – 348 euron välille.

Linkistä lisätietoa: https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/yksityinen-varhaiskasvatus/

 

Päiväkotimme sijaitsee osoitteessa Kasakkamäentie 16, 15800 Lahti.

Meille on helppo tulla joko omalla autolla tai nro 5 bussilla Lahden keskustasta.

 

Päiväkoti Teemulassa noudatamme lasten turvallisuutta lisääviä toimintatapoja.

Lisätietoja 

Varhaiskasvatuksen päällikkö

Tinttu Helander
044 713 2253
tinttu.helander@dila.fi