Päiväkoti Teemula

Turvallinen ja kodikas päiväkoti Teemula

Tarjoamme päiväkoti Teemulassa varhaiskasvatusta lapsille vauvaiästä aina koulun alkuun asti. Päiväkodissamme toimii kaksi ryhmää. Alle 3-vuotiaiden ryhmää kutsumme Pirpanoiksi ja 3–6- vuotiaiden ryhmää Viikareiksi. Molemmissa ryhmissä lapsista huolehtii kaksi kokenutta, alalle koulutettua työntekijää.

Meidän päiväkoti palvelee arkipäivisin kello 7.00- 17.00.

Elokuussa alkavan uuden lukuvuoden päiväkotipaikat ovat varatut,- meidän päiväkotimme on siis täynnä. Jos haluat ilmoittaa lapsesi päiväkotipaikkajonoon, ota meihin yhteyttä.

Lapsen ja vanhempien toiveita kuunnellen

Pieni päiväkoti mahdollistaa joustavan päiväohjelman ja kodikkaan tunnelman, jossa lapsesi on aikuisen lähellä. Meillä on tilaa ja aikaa liikkumiselle ja leikkimiselle lapsentahtisesti. Meille on erityisen tärkeää kuulla vanhempien toiveita ja ajatuksia oman lapsensa hoidosta ja kasvatuksesta. Siksi teemme tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa. Toimintamme kantava periaate on tehdä se, minkä lupaamme ja yhdessä sovimme. Myös hoitoajat sovitaan perheen tarpeiden mukaan joustavasti.

Arkemme sisältää yhteistyötä opiskelijoiden, vapaaehtoistyöntekijöiden ja eri toimijoiden kanssa. Päiväkotimme lapsilla on mahdollisuus osallistua mm. Lahden musiikkiopiston järjestämään musiikkileikkikouluun hoitopäivän aikana.

Kristillinen arvopohja näkyy toistemme kohtaamisessa

Toimintamme perustana on kristillinen lähimmäisenrakkaus, joka tarkoittaa meille lasten ja perheiden hyvää kohtaamista, kunnioittavaa suhtautumista ja toinen toisellemme sellaisia tekoja, joita itselle toivoisi tehtävän. Kristillinen arvopohja näkyy päiväkotimme arjessa pyhäkouluhetkissä, hengellisissä lauluissa, seurakunnan tilaisuuksiin osallistumisena ja ruuan siunaamisena.

Hakeminen päiväkotiin

Teemulaan on mahdollista hakeutua Lahden kaupungin varhaiskasvatuksen palvelusetelillä ja käytössä on myös KELA:n yksityisen hoidon tuki.

Varhaiskasvatusmaksu muodostuu Lahden kaupungin myöntämästä varhaiskasvatuksen palvelusetelin maksuosuudesta tai yksityisen hoidon tuen maksuosuudesta sekä meidän perimästä 45 euron kuukausittaisesta, lapsikohtaisesta lisämaksusta.

Kuukausimaksu määräytyy tulojen ja sovitun hoitoajan perusteella 0 – 333 euron välille.

Linkistä lisätietoa: https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/yksityinen-varhaiskasvatus/

 

Päiväkotimme sijaitsee osoitteessa Kasakkamäentie 16, 15110 Lahti.

Meille on helppo tulla joko omalla autolla tai nro 5 bussilla Lahden keskustasta.

 

Lisätietoja 

Esimies Tinttu Helander
044 713 2253
tinttu.helander@dila.fi