Työtä ja ravintoa – Lahden malli 

Työkokeilupaikkoja Ruokapuodilla pitkäaikaistyöttömille, vieraskielisille ja vastavalmistuneille, alkaen 2024!

Työtä ja ravintoa – Lahden malli, on käynnistynyt Dilassa marraskuun 2023 alussa. Toiminnan tavoitteena on perustaa Dilakortteliin lahtelainen ruoan jakelupiste Ruokapuoti, johon työllistetään lahtelaisia työkokeilijoita moninaisiin ja helposti lähestyttäviin tehtäviin.  Haluamme kohdata niin jakelupisteen asiakkaat kuin työkokeilijatkin kunnioittavasti ja eteenpäin kannustaen, huomioiden jokaisen omat voimavarat. Tunnelmallisella Puodilla asiakkaillamme ja työkokeilijoilla on mahdollisuus palveluneuvontaan, oman tulevaisuuden kartoittamiseen ja yhteisöllisyyteen, yhteistyökumppaniemme ja muiden Dilan palveluiden kautta. 

Työtä ja ravintoa – Lahden malli, testaa ja arvioi ruoan jakelumallin toimivuutta, luo työkokeilupaikkoja ja jakaa palvelumalliaan muille toimijoille. Lahden malli rakentaa perustuksia uudelle lahtelaiselle ruoka-apumallille.

Lahjoitukset! – Haluatko tukea ja lahjoittaa elintarvikkeita, muita tuotteita tai lahjoittaa rahaa ruoka-apuun? Käytämme lahjoitukset lyhentämättöminä ruoka-apu jakeluun. Ota yhteyttä, riikka.flink@dila.fi

Yhteistyö -ja kehittäminen sekä paikalliset verkostot ovat hankeemme voimavara.

Kuuntelemme ja kehitämme yhdessä!

Kysyttävää – ota meihin yhteyttä!

Riikka Flink, projektipäällikkö

riikka.flink@dila.fi 

044 7115 690

Anu Kallio, valmentaja

anu.kallio@dila.fi 

044 7115 690