Yhteisökärpänen

Tule mukaan kehittämään Lahden Kärpästä, Metsäkangasta ja Liipolaa!

(In English below)

Asutko Lahden Kärpäsessä, Metsäkankaalla tai Liipolassa? Mitä mukavaa toimintaa kaipaat omalle asuinalueellesi? Yhteisökärpänen on osallisuus- ja yhteisöhanke, jossa haastamme mukaan kaikki alueen asukkaat ja toimijat kehittämään omaa elinympäristöään.

Yhteisökehittäjä on Sinua varten! Yhdessä voimme suunnitella ja toteuttaa monenlaista mielekästä toimintaa alueen eri-ikäisille asukkaille. Kärpäsessä sijaitsee monenlaiseen toimintaan sopiva tila, osoitteessa Kasakkamäentie 8. Tilaa voi myös lainata maksutta omaan käyttöön esimerkiksi syntymäpäiväjuhlia tai kokouksia varten.

Kurkkaa Yhteisökärpäsen viikoittaiset toiminnot kalenterista ja tule rohkeasti mukaan:

Tapahtumakalenteri

Tule vapaaehtoiseksi

Voit tulla mukaan vapaaehtoiseksi kertaluonteisesti tai pidemmäksikin aikaa. Suunnitellaan yhdessä Sinun elämäntilanteeseesi sopivaa toimintaa.Odotamme jo yhteydenottoasi!

Haluatko omalle alunalueellesi myös asukasosallisuustoimintaa?

Yhteisökehittäjä Petra Särmäkari on luonut yhteisövapaaehtoisuuden perehdytys- ja toimintamallin, jonka avulla asukasosallisuustoimintaa voidaan käynnistää muillekin asuinalueille.

Ota meihin yhteyttä:

Yhteisökehittäjä Petra Särmäkari044 739 2045petra.sarmakari@dila.fi

Yhteisökärpänen – the Kärpänen community

Join us in developing the Kärpänen area!

If you live in the Kärpänen suburn in Lahti, work there as an entrepreneur or are otherwise connected to the area, join us in developing this suburb! Yhteisökärpänen is a community and participation program in which we challenge all inhabitants of the area to develop their own surroundings.

You can also join us as a volunteer or take part in our community training.