Testamenttilahjoitus

Tee testamenttilahjoitus

Voit muistaa Lahden Diakonialaitosta pienemmällä tai suuremmalla testamenttilahjoituksella. Lahjoituksesi turvaa Lahden Diakonialaitoksen työtä nyt ja tulevaisuudessa. Lahjoitusvaroilla autamme, tuemme ja kehitämme toimintaa heille, jotka muuten ovat yhteiskunnassa heikossa asemassa.

Lahden Diakonialaitoksen diakoniatyö tavoittaa muun muassa lahtelaisia lapsiperheitä, yksinäisiä ikääntyneitä, mielenterveyskuntoutujia sekä pakolaistaustaisia maahanmuuttajia. Me autamme heitä, jotka ovat vaarassa jäädä syrjään – kuljemme rinnalla niin kauan kuin on tarpeen ja autamme ihmistä löytämään omat voimavaransa ja oman elämänpolkunsa.

Testamentin voi tehdä johonkin tiettyyn tarkoitukseen, mutta on kuitenkin hyvä muistaa, että avun muodot ja avun tarvitsijat muuttuvat vuosien varrella. Siksi voi olla vaikuttavampaa lahjoittaa Diakonialaitoksen tekemään kehittämistyöhön ja auttaa meitä reagoimaan kussakin ajassa ilmeneviin avun tarpeisiin.

Autamme sinua testamenttilahjoitukseen liittyvissä kysymyksissä

Mikäli haluat tehdä testamentin Lahden Diakonialaitokselle ja tukea arvokasta toimintaa ihmisten hyväksi, autamme sinua mielellämme testamentteihin liittyvissä kysymyksissä. Testamentti on asiakirjana yksinkertainen, mutta suosittelemme kuitenkin, että sen laatimisessa käytetään ammattilaisen opastusta.

Yhteistyökumppanimme testamentti -ja perintöasioissa on
Asianajotoimisto Jorma Patronen Oy
040 8434 077
jorma.patronen@jormapatronen.fi

Ota meihin yhteyttä 

Diakoniajohtaja Anne-Maria Karjalainen
040 6876 678
anne-maria.karjalainen@dila.fi