Työllisyyspalvelut

Dilan työllisyyspalvelut tarjoavat tukea yksilöllisen tarpeen mukaan

Työllisyyspalvelumme koostuvat eri toiminnoista. Kuntouttava työtoiminta, valmentava työkokeilu sekä sote-työpaja Stoori tarjoaa mahdollisuuden tutustua sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatus- ja ohjausalan työkenttään. Tulevaisuusvalmennus tarjoaa tukea sote-työpaja Stoorista työpajajakson päättäneille nuorille. ASKELMAT – osallisuuspolku auttaa osatyökykyisiä alle 30-vuotiaita asiakkaita löytämään oman polkunsa kohti työelämää, koulutusta tai osallisuutta vahvistavaa toimintaa. DIGI-paja aloittaa toimintansa 1.10.2021.

Alla olevassa kuviossa on esitetty työllisyyspalveluidemme kokonaisuus. Klikkaamalla kuviota näet sen isompana.

Stoorin työpajajaksoa on mahdollista opinnollistaa eli työpajajakson aikana voi suorittaa tällä hetkellä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta tiettyjä tutkinnon osia työpajanuoren omien tavoitteiden mukaisesti. Tutustuthan oppimisympäristön tunnistamisraporttiin ja suoritettavissa oleviin tutkinnon osiin täältä: Oppimisympäristön tunnistamisraportti
Myös valmentavan työkokeilun jakso voidaan opinnollistaa, sillä valmentavan työkokeilun ryhmä toimii sote-työpaja Stoorin tiloissa jolloin oppimisympäristö on sama kuin Stoorissa.

Lisätietoja työllisyyspalveluiden toiminnasta sekä työpajajakson opinnollistamisesta

Työllisyyspäällikkö Saila Immonen
044 761 5707
saila.immonen@dila.fi