Tervetuloa vapaaehtoiseksi!

Meille Lahden Diakonialaitokselle olet aina tervetullut vapaaehtoiseksi! Vapaaehtoiset ovat meille erittäin tärkeitä ja haluamme mahdollistaa juuri sinulle sopivan vapaaehtoistehtävän.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena pikkulapsiperheiden parissa tai sinua kiinnostaisi ryhtyä mentoriksi nuorelle sinun kannattaa tutustua Särö-vapaaehtoistoimintaan.

Jos haluaisit toimia Walkers-vapaaehtoisena eli Waparina nuorten parissa, ota yhteyttä Walkers Lahden henkilökuntaan.

Jos haluaisit edistää ikäihmisten hyvinvointia ja ryhtyä KotiKummiksi yksinäiselle mummolle tai papalle, voit perehtyä KotiKummien toimintaan.

Meidän tuellamme voit toimia vapaaehtoisena myös maahanmuuttajien parissa, lisätietoja löydät Kotoa kotiin ja Arjen apu -sivustoilta.

Perehdytämme kaikki vapaaehtoisemme ja pääset avullamme alkuun vapaaehtoisuudessa. Jos koet tarvitsevasi erityistä tukea vapaaehtoisena toimimiseen, autamme sinua tuetun vapaaehtoisuuden polulla. Lisätietoja löydät Tukea vapaaehtoisuuteen -projektisivuilta.

Ole rohkeasti yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreihimme – odotamme juuri sinua mukaan vapaaehtoisten yhteisöömme!