Dila Podcast: Järjestöjen sote-ammattilaiset

Järjestöissä työskentelee Suomessa iso joukko sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, vaikka aina ei tunnisteta sitä, että järjestötyö vaatii vankkaa ammattitaitoa. Järjestöt tekevät mm. lastensuojelu-, mielenterveys- ja päihdetyötä ja edistävät tutkimus- ja kehittämistoiminnalle alan kehittymistä.

Uudessa podcastissa keskustellaan kolmannella sektorilla työskentelystä. Lahden ensi- ja turvakotiyhdistyksen Marjut Pitkänen kertoo siitä, millaisia ennakkoluuloja työhön on kohdistunut. Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen puheenjohtaja Sirkku Hildén kertoo yhdistyksen johtamisesta ja henkilöstön ammattitaidoista. Menten Kaisa Vuorela kertoo, millaista osaamista työssä tarvitaan ja millainen on hänen työnsä arki.

Dila podcast: järjestöjen sote-ammattilaiset
Podcastin vieraana ovat Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturvayhdistykseltä Sirkku Hildén, Menteltä Kaisa Vuorela ja Lahden ensi- ja turvakotiyhdistykseltä Marjut Pitkänen.

Podcastissa kuullaan eri taustoista järjestötyöhön tulleista henkilöistä ja ajatuksia työskentelystä ja osaamisesta.  Podcastin juontaa Lahden diakonialaitokselta Anne-Maria Karjalainen.

Kuuntele tästä Dila Podcast.