Sote-työpaja Stoori

Työpajatoimintaa ja valmennusta päijäthämäläisille nuorille

Sote-työpaja Stoori tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia päijäthämäläisille alle 29 -vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita sosiaali- ja terveysalasta tai kasvatus- ja ohjausalasta. Stoorissa pääset kokeilemaan näiden alojen monipuolisia työtehtäviä eri-ikäisten asiakkaiden parissa ja saat valmennusta jatkosuunnitelmien tekemiseen. Työpajajakson aikana mm. suunnitellaan ja toteutetaan erilaisia ohjaustuokioita Dilakorttelin eri asiakasryhmille. Pääset myös halutessasi tutustumaan esim. hoitotyöhön ikäihmisten palveluasumisyksikköihin tai varhaiskasvatustyöhön päiväkotiin. Dilan omien yksiköiden lisäksi teemme yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Työpajajakson aikana on myös mahdollista päästä tutustumaan Suomen Diakoniaopistolle (SDO) kasvatus- ja ohjausalan tai sosiaali- ja terveysalan opiskeluun. Tähän mennessä Stoorin työpajajakson päättäneistä nuorista noin 85 % on jatkopoluttunut opiskelemaan sosiaali- ja terveysalaa tai kasvatus- ja ohjausalaa. Työpajajakson aikana on mahdollista suorittaa tiettyjä tutkinnon osia kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta. Tutustu Stoorin oppimisympäristön tunnistamisraporttiin ja suoritettaviin tutkinnon osiin täältä: Oppimisympäristön tunnistamisraportti

Voit seurata Stoorin arkea Instagramissa: dilan_stoori

Katso videolta Stoorin esittely

 

Myös Tulevaisuusvalmentajamme auttaa nuoria

Lue lisää myös Tulevaisuusvalmentajastamme, joka tukee ja auttaa nuoria, jotka ovat siirtyneet työpajajakson jälkeen opiskelemaan, töihin tai jääneet työttömäksi.

Ota meihin yhteyttä

Sote-työpaja Stoori palvelee päijäthämäläisiä alle 29-vuotiaita nuoria Dilakorttelissa osoitteessa Sibeliuksenkatu 6 A, Lahti (sisäänkäynti katutasolta liukuovista).
 
Työllisyyspäällikkö Saila Immonen
044 7615 707
saila.immonen@dila.fi

Tulevaisuusvalmentaja Petra Partanen-Sainio
040 6316 898
petra.partanen-sainio@dila.fi