Sote-työpaja Stoori

Työpajatoimintaa ja valmennusta päijäthämäläisille nuorille

Sote-työpaja Stoori tarjoaa työkokeilu- ja vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia päijäthämäläisille alle 29 -vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita sosiaali- ja terveysalasta tai kasvatus- ja ohjausalasta. Stoorissa pääset kokeilemaan näiden alojen monipuolisia työtehtäviä eri-ikäisten asiakkaiden parissa ja saat valmennusta jatkosuunnitelmien tekemiseen. Työpajajakson aikana mm. suunnitellaan ja toteutetaan erilaisia ohjaustuokioita Dilakorttelin eri asiakasryhmille. Pääset myös halutessasi tutustumaan esim. hoitotyöhön ikäihmisten palveluasumisyksikköihin tai varhaiskasvatustyöhön päiväkotiin. Dilan omien yksiköiden lisäksi teemme yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Stoori tarjoaa tulevaisuusvalmennusta työpajajakson päättäneille nuorille. Tulevaisuusvalmentaja kulkee nuoren rinnalla ja tukee nuorta yksilöllisesti eri tilanteissa noin puolen vuoden ajan työpajajakson päättymisen jälkeen.

Katso videolta Stoorin esittely

 

Stoorin perehdytysmateriaali

Tutustu Stoorin sähköiseen perehdytysmateriaaliin klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Kuva aukeaa isommaksi uuteen välilehteen, jonka jälkeen pääset tutustumaan materiaaliin klikkaamalla eri otsikoita ja kuvia.

 

Ota meihin yhteyttä

Sote-työpaja Stoori palvelee päijäthämäläisiä alle 29-vuotiaita nuoria Dilakorttelissa osoitteessa Sibeliuksenkatu 6 A, Lahti (sisäänkäynti katutasolta liukuovista).
 
Työllisyyspäällikkö Heidi Saarela (11.7.2022 alkaen)
044 7615 707
heidi.saarela@dila.fi

Valmentaja
040 6316 898

Voit seurata Stoorin arkea Instagramissa: dilan_tyollisyyspalvelut

Stoorin toimintaan olemme saaneet avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Alaikäisten kanssa toimiessamme noudatamme lasten turvallisuutta lisääviä toimintatapoja.