Rekry

Tule meille töihin ja tutustu tästä avoimiin työpaikkoihimme. Meillä Dilalla työ on merkityksellistä ja työyhteisömme on vastuullinen ja ammattitaitoinen. Meillä on avoin ilmapiiri ja hyvä yhdessä tekemisen meininki! Meillä voit kehittyä työssäsi.

Voit myös lähettää avoimen työhakemuksen:

  • Asumis- ja perhepalvelut: kati.lampen@dila.fi
  • Nuoriso- ja työllisyyspalvelut sekä osallisuustoiminta: anne-maria.karjalainen@dila.fi

Lue enemmän Dilasta täältä sekä katso alla olevalta videolta, millainen työpaikka Dila on:

Avoimet työpaikat

Lahden Diakoniasäätiö on yli 150-vuotias yleishyödyllinen toimija, joka ylläpitää Lahden Diakonialaitosta ja tarjoaa sosiaali- ja koulutuspalveluita. Diakoniatyön avulla autamme niitä lähimmäisiä, jotka ovat vaarassa jäädä muun yhteiskunnallisen avun ulkopuolelle.

 

HAEMME KESÄLOMASIJAISIA MARIE- JA BETEL-KOTEIHIN (sosiaali- ja terveysalan opiskelija)

Kesäsijaisena tarjoamme sinulle myös seuraavat edut:

    • palkan lisäksi 300€ kesärekrylisän, kun teet kokoaikaisen työsopimuksen 3 kuukauden ajaksi (2 kuukauden työsopimuksesta maksamme 200€ ja kuukauden mittaisesta työsopimuksesta 100€ kesärekrylisää) ja sitoudut tekemään sopimuksen mukaisen työajan meillä töitä (lisä maksetaan, kun sovittu työjakso on tehty)
    • saat käyttöösi 20 liikunta- ja kulttuuriseteliä, joita voit hyödyntää esim. leffalippujen tai kuntosalimaksujen maksamiseen (omavastuu 50% ja hyöty sinulle 50€)
    • sinulla on käytössä työsopimuksen ajan meidän erinomaiset työterveyspalvelut, joihin sisältyy kattavat tutkimus- ja hoitomahdollisuudet, mikäli sairastut

Marie- ja Betel-kodeissa tarjoamme tehostettua asumispalvelua ikäihmisille. Kesälomasijaisuuksia on mahdollista tehdä 1.5 – 30.9.2022 sinulle sopivan pituisena jaksona. Voit jättää vapaamuotoisen hakemuksen, josta käy ilmi opintojesi vaihe ja toiveesi sijaisuuden ajankohdasta. Loppuvaiheen lähihoitajaopintojen suorittaminen oppisopimuksella on mahdollista yksiköissämme.

Jätä hakemuksesi sähköpostilla Betel-kodin esimies Kirsi Lappalaiselle, kirsi.lappalainen@dila.fi tai Marie-kodin esimies Hannele Kesäniemelle, hannele.kesaniemi@dila.fi