Rekry

Tule meille töihin ja tutustu tästä avoimiin työpaikkoihimme. Meillä Dilalla työmme on merkityksellistä ja työyhteisömme on vastuullinen ja ammattitaitoinen. Meillä on avoin ilmapiiri ja hyvä yhdessä tekemisen meininki. Meillä voit kehittyä työssäsi.

Lue enemmän Dilasta täältä

Avoimet työpaikat

Lahden Diakoniasäätiö on yli 150-vuotias yleishyödyllinen toimija, joka ylläpitää Lahden Diakonialaitosta ja tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Diakoniatyön avulla laitos auttaa niitä lähimmäisiä, jotka ovat vaarassa jäädä muun yhteiskunnallisen avun ulkopuolelle. Marie- ja Betel-kodeissa tarjoamme tehostettua asumispalvelua monisairaille ikäihmisille.

Haemme Lahden Diakonialaitokselle

PROJEKTIKOORDINAATTORIA

ASKELMAT – Askel askeleelta osallisuuspolku Päijät-Hämeessä-hankkeeseen.

ASKELMAT-hanke on ESR-rahoitteinen kehittämishanke, jota koordinoi LAB-ammattikorkeakoulu. Lahden Diakonialaitos ja Harjulan Setlementti ry toimivat hankkeen osatoteuttajina. Lahden Diakonialaitoksella projektikoordinaattorin tehtävä sijoittuu työllisyyspalveluihin ja projektikoordinaattorin esihenkilönä toimii DILAn työllisyyspäällikkö.

DILAn ASKELMAT-hankkeen osatoteutuksen tavoitteena on edistää alle 29-vuotiaiden osatyökykyisten nuorten työllistymistä. Tavoitteena on tukea nuorten työelämä- ja opiskeluvalmiuksia ja yhdessä nuorten kanssa tavoitteita asettaen poluttaa nuoria askel askeleelta kohti työelämää, koulutusta tai osallisuutta vahvistavaa toimintaa. Tavoitteen saavuttamiseksi hankkeessa yhteiskehitetään ja pilotoidaan Askel askeleelta -osallisuuspolkua. Hankkeessa tehdään vankkaa verkostoyhteistyötä sekä hankkeen toteuttajien kesken että muiden Lahden alueen työllisyystoimijoiden kanssa.

Projektikoordinaattori vastaa kokonaisuudessaan DILAn projektitoteutuksesta. Työ sisältää asiakastyötä nuorten kanssa, nuorten ohjausta ja valmentamista, uuden toimintamallin kehittämistä, pilotointia ja mallintamista sekä yhteistyötä laajasti eri toimijoiden kanssa Päijät-Hämeen alueella. Lisäksi projektikoordinaattori vastaa hankkeen osatoteutuksen hallinnoinnista, arvioinnista, raportoinnista ja maksatushakemuksista.

Edellytämme projektikoordinaattorilta ylempää korkeakoulututkintoa, joko soveltuva YAMK-tutkinto tai soveltuva maisterin tutkinto. Lisäksi edellytämme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia tiimissä ja arvostamme kokemusta projektityöskentelystä. Katsomme eduksi kokemuksen nuorten kanssa työskentelystä sekä valmennus- ja ohjausosaamisen.

Määräaikainen työsuhde aj. 15.11.2021-31.3.2023.
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.
Valinta on ehdollinen kunnes valittu esittää lääkärin T-todistuksen ja rikostaustaotteen.
Lisätietoja antaa:
Työllisyyspäällikkö Saila Immonen, saila.immonen@dila.fi, puh. 044 761 5707 tai diakoniajohtaja Anne-Maria Karjalainen, anne-maria.karjalainen@dila.fi, puh. 040 6876678.

Hakemus ja CV toimitetaan sähköpostin liitetiedostoina: anne-maria.karjalainen@dila.fi
Viestin otsikoksi ”Projektikoordinaattori”

Haku päättyy 10.10.2021 klo 12.