Rekry

Tule meille töihin ja tutustu tästä avoimiin työpaikkoihimme. Meillä Dilalla työmme on merkityksellistä ja työyhteisömme on vastuullinen ja ammattitaitoinen. Meillä on avoin ilmapiiri ja hyvä yhdessä tekemisen meininki. Meillä voit kehittyä työssäsi.

Lue enemmän Dilasta täältä

Avoimet työpaikat

Haemme diakoniapalveluihin täysin uuteen tehtävään
SOSIAALIOHJAAJAA

Sosiaaliohjaajan tehtävänä on kehittää Dilakortteliin kuntouttavan työtoiminnan yksikkö ja tulosvastuullisesti vastata kuntouttavan työtoiminnan toiminnasta ja taloudesta. Dilakorttelin kuntouttava työtoiminta ohjaa asiakkaita sosiaali- ja terveys- sekä kasvatus- ja ohjausalalle ja lisää kuntoutujien mahdollisuuksia työllistymiseen sekä tukee heidän elämänhallintaansa. Toiseksi sosiaaliohjaajan vastuulla on tuotteistaa uusia palveluita Dilakortteliin lapsille ja nuorille.

Olet etsimämme henkilö, mikäli suhtaudut työhösi tarmokkaasti, olet aikaansaava ja erinomainen ihmisten kohtaaja. Tulosvastuullisuus on sinulle kirittäjä etkä pelkää uusia, ennakoimattomia tilanteita. Lisäksi hallitset tiedonkeruun, tilastoinnin ja raportoinnin.

Edellytämme sinulta sosionomi (AMK) tutkintoa. Lisäksi edellytämme nepsy-koulutusta/pätevyyttä. Dilakorttelissa työskentely perustuu päivittäiseen verkostotyöhön ja yhteisen työn tekemiseen kollegoiden, yhteistyökumppaneiden, asiakkaiden ja vapaaehtoisten kanssa. Näin ollen edellytämme sinulta erinomaista erilaisuuden kohtaamisen taitoa sekä osaamista tukea tarvitsevien ihmisten kanssa työskentelyyn. Edellytämme sinulta myös kokemusta uusien palveluiden tuloksekkaasta kehittämisestä ja toteuttamisesta. Eduksi katsomme valmennusosaamisen, tuotteistamiskoulutuksen/-osaamisen ja kokemuksen kuntoutuksen alalta.

Mikäli kiinnostuit sosiaaliohjaajan tehtävästä, pyydämme tutustumaan ennen hakemuksen laatimista Dilakorttelin toimintaan Sosiaali- ja kuntatalous -lehden tuoreen artikkelin kautta: https://yritma.fi/sosiaali-ja-kuntatalous/hyvia-tekoja-hyvan-elaman-puolesta/ sekä Dilan sosiaalisen median kanavia seuraamalla: facebook (Lahden Diakonialaitos), instagram (lahden_diakonialaitos), twitter (@LahdenD) ja Linked in (Lahden Diakoniasäätiö sr).

Palkkaus ja työehdot: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Työ on toistaiseksi voimassa oleva alkaen 1.9.2021. Noudatamme 6 kk koeaikaa. Valittavan on esitettävä rikosrekisteriote.

Haastattelut toteutetaan 7.6. ja haastatteluun kutsuttaville toimitetaan ennakkotehtävä, jonka avulla haastatteluun valmistaudutaan. Mahdollinen toinen haastattelukierros (ryhmä-, pari- tai yksilöhaastattelu) toteutetaan 10.6. ja 11.6.

Lisätietoja tehtävästä antaa diakoniajohtaja Anne-Maria Karjalainen ke 19.5. klo 13-14 ja ma 24.5. klo 14-15.

Hakemukset ja CV:t toimitetaan sähköpostin liitetiedostona johdon sihteeri Kaisa Rytköselle 31.5. klo 16 mennessä: kaisa.rytkonen@dila.fi. Sähköpostin otsikkokenttään: ”Sosiaaliohjaaja”.

Kesäduuni OP:n piikkiin – yksi uusi Dilakorttelin kesäapulaisen paikka avautunut!

Haemme vielä yhtä 15-17 -vuotiasta Dilakorttelin kesäapulaista kesäduuniin OP:n piikkiin. Dilakorttelin kesäapulaiset työskentelevät 5.7.-16.7.2021 ja palkka on 400 e/2 viikkoa. Kesäapulaiset järjestävät ikäihmisille viriketoimintaa ja auttavat Dilakorttelin arjen työtehtävissä.

Jätä hakemuksesi su 16.5. klo 16 mennessä: anne-maria.karjalainen@dila.fi

LÄHIHOITAJIEN KESÄSIJAISUUDET (myös alan opiskelijoille)

Tule kesätöihin osaksi mukavaa  ja iloista työporukkaamme Marie- ja Betel-koteihin. Meillä saat ystävällisen vastaanoton, hyvän perehdytyksen ja tilaisuuden tehdä hyvää ikäihmisten hoivaa. Meillä kesästäsi tulee taatusti mukava!

Haemme kesätyöntekijöiksi lähihoitajia sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Tarjolla on eripituisia sijaisuuksia.

Meillä voit myös suorittaa opintojasi oppisopimuksella (loppuvaiheen lähihoitajaopinnot)!

Lisätietoja antavat esimiehemme
Hannele Kesäniemi (Marie-koti) puh. 040 505 1212 hannele.kesaniemi@dila.fi
Kirsi Lappalainen (Betel-koti) puh. 040 715 4586 kirsi.lappalainen@dila.fi