Rekry

Tule meille töihin ja tutustu tästä avoimiin työpaikkoihimme! Meillä Dilalla työ on merkityksellistä ja työyhteisömme on vastuullinen ja ammattitaitoinen. Meillä on avoin ilmapiiri ja hyvä yhdessä tekemisen meininki! Meillä voit kehittyä työssäsi.

Haluaisitko tehdä keikkatyötä tai pidempiä sijaisuuksia? Voit olla valmistunut hoitaja tai lähihoitajaopiskelija.
Täytä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.


  Voit katsoa sivun lopussa olevilta videoilta lähihoitaja Onnin ajatuksia ympärivuorokautisessa palveluasumisessa työskentelemisestä.

  Haemme Lahden Diakonialaitokselle Betel-kotiin lähihoitajaa tai oppisopimusopiskelijaa

  Betelin pitkäaikaisen lähihoitajan lähdettyä jatkamaan opintojaan, haemme lähihoitajaa tai opintojensa loppuvaiheessa olevaa lähihoitajaopiskelijaa.

  Tarjoamme sinulle työn viihtyisissä tiloissa ja mukavat, pienet työyhteisöt, joissa on kokenut henkilökunta. Tuemme sinua työssäsi mm. säännöllisellä koulutuksella, kattavalla työterveyshuollolla ja yhteisillä virkistyspäivillä sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Loppuvaiheen lähihoitajaopintojen suorittaminen oppisopimuksella on mahdollista yksiköissämme. Pyrimme mahdollistamaan myös joustavat työaikaratkaisut.

  Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Lisäksi edellytämme tiimityötaitoja, halua ja taitoa tehdä yhteistyötä omaisten ja kollegojen kanssa sekä positiivista ja arvostavaa asennetta muistisairaiden ikäihmisten kohtaamiseen. Kokemus moni- ja muistisairaiden ikäihmisten hoidosta katsotaan eduksi.

  Lisätietoja tehtävästä antaa asumispalvelupäällikkö Tea Särkkä puh 040-715 4586. Työehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja G20C palkkaryhmää. Haastattelemme hakuajan sisällä.

  Hakemukset lähetetään sähköpostin liitetiedostona 15.4.24. klo 12 mennessä palvelujohtaja Kati Lampénille kati.lampen@dila.fi .

  Haemme Lahden Diakonialaitokselle kesätöihin

  1.Haemme lähihoitajaa kesätöihin

  Tarjoamme sinulle työn viihtyisissä tiloissa ja mukavat, pienet työyhteisöt, joissa kokenut ja vakinainen henkilökuntamme perehdyttää ja tukee sinua työssäsi. Loppuvaiheen lähihoitajaopintojen suorittaminen oppisopimuksella on mahdollista yksikössämme. Pyrimme mahdollistamaan myös joustavat työaikaratkaisut. Marie- ja Betel-kodeissa tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Kesälomasijaisuuksia on mahdollista tehdä 1.5.-30.9.2024 sinulle sopivan pituisena jaksona.

  Jos kiinnostuit, niin ole yhteydessä Betel-kodin asumispalvelupalvelupäällikkö Tea Särkkään, tea.sarkka@dila.fi puh 040-715 4586, Marie-kodin asumispalvelupäällikkö Hannele Kesäniemeen, hannele.kesaniemi@dila.fi puh 040-505 1212

   

  2. Dila-kotien kesäapulaisia (alle 25-vuotiaita nuoria)

  Haemme Dila-koteihin (Marie- ja Betel-koti) alle 25-vuotiasta nuorta kesäapulaiseksi. Sinulla ei tarvitse olla koulutusta, mutta haluat tutustua hoitotyöhön. Dila-kodit tarjoavat ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Dila-kotien kesätyöntekijät järjestävät ikäihmisille toimintaa yksikössä (leipomista, musiikkihetkiä, lehden lukua, askartelua) ja ulkoiluttavat heitä. Kesätyöntekijän on hyvä olla toimeen tarttuva ja hänen tulee uskaltaa kohdata ikäihmisiä.

  Palkkaamme yhden kesätyöntekijän molempiin yksiköihin kolmeksi viikoksi juhannuksesta eteenpäin tai sopimuksen mukaan. Työpäivän pituus on 5h. Työehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja G16B palkkaryhmää.

  Hakemukset ja CV:t lähetetään sähköpostin liitetiedostona 12.4.24. klo 16 mennessä palvelujohtaja Kati Lampénille kati.lampen@dila.fi . Sähköpostiviestin otsikoksi ”Kesäapulainen Dila-koteihin”. Lisätietoja kesätöistä antaa hakuaikana keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8-15 Marie-kodin asumispalvelupäällikkö Hannele Kesäniemi hannele.kesaniemi@dila.fi puh 040-505 1212.