Search
Portrait of a young and happy Caucasian woman working in charitable foundation, collecting donations and smiling

Osallistu lahjoittamalla

Tekemällä tuotelahjoituksen tuet tarpeessa olevia fiksulla tavalla. Samalla pääset sinulle tai organisaatiollesi tarpeettomista tavaroista. Olipa lahjoituksesi pieni tai suuri – se on aina arvokas. Mitä enemmän lahjoituksia Puoti saa – sitä parempi valikoima ja sitä paremmin pystymme auttamaan. Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään.
Ilmaiseen Puotiin lahjoittamalla autamme apua tarvitsevia niin lähellä kuin kaukana. Lahjoitustavarat lajitellaan apua tarvitseville mm. Ukrainan pakolaisille, Romanian vähäosaisille sekä Ilmaisessa Puodissa asioiville asiakkaille.

Minkälaisia lahjoituksia otamme vastaan?

Vastaanotamme hyväkuntoisia ja ehjiä tekstiilejä, vaatteita ja kenkiä. Vastaanotamme myös käyttötavaraa, kuten astioita, pelejä ja leluja. Huomioithan, että emme vastaanota elintarvikkeita tai hygieniatuotteita. Ethän myöskään lahjoita vioittunutta tai epäkäytännöllistä pienelektroniikkaa. Toivomme kaiken lahjoitustavaran löytävän tiensä uuteen kotiin.

Miten lahjoitetaan?

Jos haluat lahjoittaa pieniä tavaroita, kuten vaatteita ja astioita, voit tuoda ne Ilmaiseen puotiin sen aukioloaikana. Ilmaisen puodin työntekijä vastaanottaa lahjoitukset paikan päällä. Tavaroiden pakkaaminen laatikkoon tai pussiin helpottaa tavaroiden kuljetusta ja vastaanottamista.

Ethän tuo lahjoitustavaraa muina aikoina, tai jätä sitä Ilmaisen Puodin eteen ulkoilmaan. Lahjoitustavarat voivat vioittua tai pilaantua ollessaan pitkään ulkona.

Suuremmat lahjoitetut tavarat, kuten huonekalut tai isot tavaraerät, tulee aina sopia etukäteen. Voit joko olla puhelimitse yhteydessä alla olevaan numeroon tai täyttää alla olevan yhteydenottopyyntölomakkeen.

 

Yhteystiedot

Katja Erkko
Kortteliohjaaja
katja.erkko@dila.fi
044 493 2365

 

Ilmainen Puoti

Ahvenistonkatu 2 sisäpiha

Avoinna keskiviikkoisin klo 11.00 – 14.00.

Yhteystietoihin

Tuotteiden tulee olla ehjiä ja hyväkuntoisia vaatteita tai käyttötarvikkeita. Tuotteet tulee pakata laatikkoon tms. jonka voit jättää lahjoituksen toimituspaikalle. Lahjoitus voi olla sekä yksittäinen tuote tai suuri tavaraerä.

Ennen lahjoittamista lähetä alla oleva yhteydenottopyyntö.  

Halutessasi voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia Ilmaiseen Puotiin.

 

Jenna Häkälä
kortteliohjaaja
jenna.hakala@dila.fi
044 493 2365

Tuotteet toimitetaan puotiimme ennakkoon sovittuun ajankohtaan.

 

Ilmainen Puoti

Ahvenistonkatu 2 sisäpiha

Avoinna keskiviikkoisin klo 11.00 – 14.00.

Yhteystietoihin

Yhteydenottopyyntö