REKRY: Haemme asumispalvelupäällikköä

Haemme ikäihmisten palvelujen kehittämisestä innostunutta asumispalvelupäällikköä johtamaan Betel-kotiamme. Betel-kodissa tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. (lisätietoa: Palveluasumista ikäihmisille – Ympärivuorokautinen palveluasuminen – Dila)

Asumispalvelupäällikkönä työskentelet asumis- ja perhepalvelujen toimialalla.  Johdat ja kehität yksikkösi toimintaa yhteistyössä palvelujohtajan kanssa sekä toimit henkilöstön esihenkilönä. Työ edellyttää sinulta ennen muuta toimeen tarttuvaa, itsenäistä ja innostunutta työotetta sekä halua oppia uutta. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Tarjoamme sinulle mitä kiinnostavimman työkentän ikääntyvien asumispalveluiden kehittämiseen ja lähiesihenkilötyöhön. Dila on timanttinen työyhteisö, jossa huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista hyvällä perehdytyksellä, kattavalla työterveyshuollolla ja säännöllisillä koulutuksilla. Meillä on käytössä  SmartumPlus liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Joustavat työaikaratkaisut, hyvä ilmapiiri ja yhdessä tekeminen ovat osa toimintakulttuuriamme. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävään valittavalla tulee olla sosiaalihuoltolain 46 a §:n 3 momentin mukainen kelpoisuus päällikön tehtävään, johon sisältyvät soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Soveltuvana korkeakoulututkintona (AMK) edellytämme esimerkiksi sairaanhoitajan tutkintoa ja työkokemusta sosiaalihuollosta vanhusten parissa vähintään 2 vuoden ajalta. Lisäksi edellytämme riittävää johtamistaitoa, joka voi olla työkokemuksen kautta hankittua (vähintään noin kahden vuoden ajalta) tai erillisinä opintoina, kuten JET tai erilaiset lähiesimiestyön erikoisammattiopinnot.

Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työn aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakuaika tehtävään päättyy su 13.8.2023. Hakemus ja Cv lähetetään alla olevalla lomakkeella tai kati.lampen@dila.fi.

    Kontaktoimme haastatteluun kutsutut ma 14.8.2023 ja haastattelut tapahtuvat viikoilla 33 ja 34.

    Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Kati Lampen sähköpostilla kati.lampen@dila.fi tai

    puhelimitse 044-726 2116 pe 4.8 klo 12-14, ke 9.8 klo 11-13 tai to 10.8. klo 14-16.